Kik vagyunk

“…keressük az Erőt, ami táplálja az életünket, keressük a cselekvés örömét, és keressük a szellemi Békét, ami szükséges ahhoz, hogy előrehaladjunk ebben az eltorzult és erőszakos világban… ” Silo

A Silo által 2002 júliusában megfogalmazott Üzenet három részből áll: A Könyvből, A Tapasztalatból és Az Útból. A Könyv már régóta ismert „A belső tekintet” címen.  A Tapasztalat nyolc ceremóniából áll. Az Út gondolatok és javaslatok gyűjteménye.

A könyv körül számos csoport szerveződik világszerte, melyek találkozókon, ceremóniákon, szemináriumokon keresztül cserélnek véleményt és szereznek tapasztalatokat.

Az Üzenet egy út, melyen haladva hitektől függetlenül bárki elmélyítheti az élet értelmének keresését, kapcsolatba kerülhet a tudat különleges régióival és megtapasztalhatja azt, ami “szent”.

Közösségeink hetente találkoznak, hogy elmélkedjünk és beszélgessünk a Könyben található témákról, valamint minden alkalommal csinálunk egy vagy két szertartást (vezetett meditációt) is, hogy közösen mélyítsük el a tapasztalatainkat. A találkozók nyitottak bárki számára.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s